субота, 15 травня 2021 р.

ФудЧелендж у рамках програми "Healthy schools: заради здорових і радісних школярів"

 #ФудЧелендж

Італійський омлет фріттата з овочами 🥘 Вас запрошує смакувати сімя Почтовенко Амалаії👨‍👩‍👧‍👦
В кожному регіоні Італії цей омлет готується по-різному. Може бути суто з макаронами (ці інгредієнти використовують зазвичай на півдні країни), а фріттата по-генуеськи це страва з тертим сиром, шпинатом та базиліком.
Але зазвичай фріттату готують з того, що є в холодильнику: овочів, сиру, ковбаси або м'яса. Цікаво, що для приготування італійського омлету використовують спеціальну пательню з двома ручками. Фріттату спочатку готують на плиті, а потім доводять до готовності в духовці.
Ідеально підходить для сніданку. Легка, але поживна фріттата з додаванням корисних овочів і зелені надовго зарядить вас енергією!













Немає коментарів:

Дописати коментар